КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЛІЦЕЙ ПРИРОДНИЧИХ НАУК» КРОПИВНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»


remember me

 

News

News: 484
Feb 14, 2024

Щасливі обличчя у День святого Валентина!

Із метою розвитку творчої активності здобувачів освіти , прагнення дарувати оточуючим гарний настрій; виховання почуття товариськості, доброзичливості, поваги і любові до ближніх 14 лютого – у День святого Валентина, у закладі освіти відбулися різноманітні заходи під девізом: «Щасливі обличчя у День святого Валентина!».
Feb 9, 2024

Безпека від саперів

З початку широкомасштабного вторгнення рф, щодня безжально зростає кількість жертв серед цивільного населення від вибухонебезпечних предметів. Сьогодні здобувачі освіти #ЛІЦЕЙ_ПРИРОДНИЧИХ_НАУК зустрілися з представниками ГО «Асоціації саперів України». Мета таких навчальних зустрічей — мінімізація та відвернення нещасних випадків серед дітей шляхом інформування їх щодо можливих загроз, навчання правил безпечної поведінки, а також мотивування відповідального ставлення до свого життя та здоров’я. Фахівці зауважили, що жертвами вибухів стають переважно через порушення елементарних правил мінної безпеки. Тому здобувачі освіти, вивчили порядок дій та правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, схожих на міни, запам’ятали три основних правила безпеки: 1. Не підходь 2. Не чіпай 3. Телефонуй 101. Українські сапери закликають всіх бути вкрай пильними та обережними! #безпекавідсаперів
Feb 7, 2024

Запрошення навчатися в Українському державному університеті ім. М.Драгоманова

Природничий факультет запрошує на навчання зі спеціальності 014.06 Середня освіта (Хімія)
Feb 6, 2024

День безпечного Інтернету

Сучасний світ та наше життя майже неможливо уявити без Інтернету, він дає багато інформації та безліч можливостей. Інтернет може бути прекрасним і корисним засобом для навчання, відпочинку і спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, він теж може бути небезпечним! Діти можуть не усвідомлювати загроз які несе віртуальний простір. Актуальність проблеми безпечного Інтернету потребує постійної та пильної уваги зі сторони батьків та педагогів. Класними керівниками нашого закладу проведено години спілкування на тему «Безпечний Інтернет», діти мали можливість переглянути та обговорити відеоролики, проведено інтерактивні ігри «Безпечно-небезпечно», а також учні познайомилися з новими цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами. Тепер наші здобувачі освіти будуть впевненіше почувати себе у всесвітній павутині.
Feb 6, 2024

Нова презентація БРАМА

У зв’язку із тим, що 1 вересня 2023 року Президент України презентував для українських школярів, їхніх батьків і педагогів інноваційний освітній цифровий проект «Мрія», виникла необхідність проведення ребрендінгу нашого вже існуючого проєкту
Feb 5, 2024

«Здоров’я – це благо дане нам природою…»

Здоров’я людини – це найцінніше, що в неї є. В рамках Тижня БЖ «Здоров’я – це благо дане нам природою…» зі здобувачами освіти було проведено заходи на різну тематику: вікторини, інтерактивні ігри, бесіди, веселі перерви, ігри в тематичне доміно, створення лепбуків. Всі заходи були цікаві та повчальні. Тиждень БЖ завершився, але продовжуємо навчати і навчатись берегти своє здоров’я – найцінніший скарб, подарований нам природою.
Feb 1, 2024

Деякі питання проведення у 2024 році НМТ

Наказ МОН України від 29.12.2023 р. №1581
Jan 30, 2024

Разом до перемоги!

У межах загальнонаціонального проєкту з фізичного виховання школярів "Всеукраїнські шкільні ліги "Пліч-о-пліч"" у КЗ "Ліцей природничих наук" КМР" відбувся шкільний етап змагань з футболу, баскетболу та волейболу Змагання проводилися під гаслом «Разом до перемоги»
Jan 29, 2024

«ПАМ’ЯТАЄМО ГЕРОЇВ КРУТ»

29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму молодого покоління у боротьбі за незалежність. Здавалося б, минуло так багато років з того часу, а тема боротьби за свою незалежність і досі гостра й актуальна для нас. У #ЛІЦЕЙ_ПРИРОДНИЧИХ_НАУК для здобувачів освіти було проведено заходи по вшануванню подій того часу. Класні керівники провели невеличкий історичний екскурс у далекий січень 1918 року, коли й відбулися ці страшні, криваві й болючі для українців події, педагог-організатор створила інформаційну дайджест дошку «Пам’ятаємо героїв Крут».
Jan 25, 2024

Фіналісти конкурсу "Учитель року"

Номінація «Фізика» ІІ місце - Анна Олегівна Швець Номінація «Географія» ІІІ місце - Наталія Михайлівна Грабенко