КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЛІЦЕЙ ПРИРОДНИЧИХ НАУК» КРОПИВНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»


remember me

 

News

News: 478
Mar 11, 2024

Радою по харчуванню була проведена перевірка харчоблоку

З метою створення умов для якісного та безпечного харчування дітей в нашому освітньому закладі з 05 по 06 березня 2024 року Радою по харчуванню була проведена перевірка.
Mar 8, 2024

Вітаємо зі святом!

У цей святковий день бажаємо усім жінкам сили та єднання, бажаємо, щоб Ви завжди могли говорити й були почутими, виявляли все розмаїття своїх талантів і мали невичерпний запас енергії ! Ми хочемо побажати натхнення, миру і злагоди, міцного здоров’я, щоб Ваш шлях був простим, але таким важливим! Ви мудрі, сильні та прекрасні! Ви натхнення й сила, надія і упевненість у майбутній перемозі. Дякуємо кожній українській жінці!
Mar 7, 2024

"КАЗКОДРОМ"

Сьогодні до здобувачів освіти КЗ"ЛІЦЕЙ ПРИРОДНИЧИХ НАУК"КМР 4-го класу завітав справжній казкар Дідусь Павлусь (Павло Чорний). У межах проєкту КЗ СЮТ "КАЗКОДРОМ" дідусь Павлусь разом зі своєю командою презентували патріотичну віршовану казку-п'єсу "Як Малюк-Котигорошко zмія переміг". Діти познайомилися з новою версією казки про Котигорошка, виконали ролі героїв казки, згадали українські народні пісні, послухали сопілку у виконанні дідуся-казкаря. Усі залишилися задоволеними і з чудовими враженнями. Дякуємо за цікаву, корисну й змістовну зустріч!
Mar 1, 2024

Всеукраїнська олімпіада Київського національного університету імені Тараса Шевченка у 2024 році

Гавура К. 11-Е переможниця I-го туру Всеукраїнської олімпіади Київського національного університету імені Тараса Шевченка у 2024 році, керівник Стасенко К.Р.
Feb 26, 2024

ДЕНЬ СПРОТИВУ ОКУПАЦІЇ

З метою національно-патріотичного виховання здобувачів освіти та з нагоди Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, у #ЛІЦЕЙ_ПРИРОДНИЧИХ_НАУК було проведено наступні заходи, а саме: Єдина виховна година «Спротив триває!», інформаційний дайджест «Герої спротиву окупації» з активом учнівського комітету ліцею, створено онлайн-презентація до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя на тему «Історія, культура та духовна спадщина кримських татар» бібліотекарами закладу.
Feb 23, 2024

730 день повномаштабного вторгнення росії в Україну

До другої річниці війни ми створили відео, яке нагадало усім нам про кожен день, прожитий у стані війни. На кадрах відео ми побачили як організовувалися з перших днів, як створили безпечне укриття для дітей і жителів мікрорайону, як допомагали постраждалим від війни, плели маскувальні сітки, готували сухі супи й борщі, енергетичні пакунки, готували подарунки, збирали і передавали одяг, засоби гігієни, медикаменти та інші необхідні речі захисникам... Ми робили і робимо усе, щоб наблизити найочікуваніший день ПЕРЕМОГИ!
Feb 23, 2024

Диплом півфіналіста

Команда ліцею отримала Диплом півфіналіста за участь у турнірі-вікторині з природничих наук
Feb 23, 2024

Міський турнір-вікторина з «Політехнічних» наук серед здобувачів освіти 7-9 класів

22.02.2024 року управління освіти Кропивницької міської ради разом з викладачами Харківського політехнічного інституту провели відбірковий тур міського турніру-вікторини з «Політехнічних» наук серед здобувачів освіти 7-9 класів. Ми у напівфіналі!
Feb 22, 2024

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

#ЛІЦЕЙ_ПРИРОДНИЧИХ_НАУК гостинно відчинив двері для батьків учнів нашого закладу освіти. Метою заходу було ознайомити присутніх із шкільним життям, показати наші досягнення, поділитися надбаннями та успіхами. Для гостей закладу було підготовлено надзвичайно цікаву та насичену програму. Квест, який складався з 4 локацій, різноманітні виставки, онлайн-екскурсія ліцеєм, спілкування з адміністрацією. Батьки мали змогу отримати більше інформації про умови та особливості навчання, організацію дозвілля здобувачів освіти, інноваційні проєкти, освітні можливості й додаткові переваги навчання саме в нашому ліцеї. На власні очі побачити, як і чим живе заклад із середини.
Feb 21, 2024

21 лютого — Міжнародний день рідної мови

Ти велична і проста. Ти стара і вічно нова. Ти могутня, рідна мово! Мова – пісня колискова. Мова – матері уста. І. Багряний