КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЛІЦЕЙ ПРИРОДНИЧИХ НАУК» КРОПИВНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»


remember me

 

News

News: 484
Oct 26, 2023

Радіодиктант національної єдності 2023

27 жовтня об 11:00 - пишемо радіодиктант національної єдності 2023
Oct 26, 2023

Інтерактивні навчальні онлайн-сесії в межах глобальної ініціативи мережі фірм KPMG: Global Cyber Day для учнів початкової (7-10 років) і старшої (11-17 років) школи

Про кібергігієну та правила поведінки в соціальних мережах і під час онлайн-ігор, протидія кібербулінгу та про можливості штучного інтелекту учням початкової, базової та старшої школи
Oct 25, 2023

ХІХ Хмурівські читання - 2023 обласна науково-практична інтернет-конференція

Відбулися ХІХ Хмурівські читання - 2023 обласна науково-практична інтернет-конференція. Наші педагоги Ірина Макаренко, Анна Швець (2 ! статті), Оксана Гарбуз) опублікували свої напрацювання
Oct 25, 2023

Торгівля людьми

Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої страждають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом був започаткований Європейський день боротьби з торгівлею людьми як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні. З метою підвищення рівня обізнаності дітей, щодо сучасних проявів торгівлі людьми у #ЛІЦЕЙ_ПРИРОДНИЧИХ_НАУК педагогом-організатором організовано для 5-В класу, перегляд тематичного фільму «Станція призначення життя». З активом учнівського самоврядування проведено засідання круглого столу на тему «Як не стати жертвою работоргівлі». Класними керівниками проведено бесіди з даної теми, під час яких діти довідалися, як діяти у складних життєвих ситуаціях, до кого звернутися, куди телефонували. Ознайомилися із службами психологічної підтримки людям, що опинилися в складних життєвих ситуаціях.
Oct 16, 2023

Cпортивні змагання «Cool Games»

14 жовтня команда КЗ #ЛІЦЕЙ_ПРИРОДНИЧИХ_НАУК брали участь у спортивних змаганнях «Cool Games». Вітаємо учасників команди та тренера Шевчук О.В зі здобутим ІІІ місцем в середньому віковому дивізіоні.
Oct 16, 2023

Перемога на Всеукраїнському конкурсі есе та малюнків "Я маю право жити"

Гризлюк Карина, учениця нашого ліцею — III місце серед 1700 учасників з усіх регіонів! ВІТАЄМО
Oct 13, 2023

«ЄДНАННЯ СИЛИ Й ДУХУ НАРОДУ»

Відповідно до плану виховної роботи #ЛІЦЕЙ_ПРИРОДНИЧИХ_НАУК , з метою виховання в учнівської молоді національної свідомості й патріотизму, популяризації здорового способу життя, формуванні знань про ментальне здоров’я в нашому закладі було проведено спортивно-оздоровчий захід «Єднання сили й духу народу», серед здобувачів освіти 6-7 класів. Всі присутні на заході отримали гарний настрій, а команди вибороли заслужені нагороди.
Oct 10, 2023

Всесвітній день ментального здоров'я

З нагоди відзначення Всесвітнього дня ментального здоров’я у #ЛІЦЕЙ_ПРИРОДНИЧИХ_НАУК було проведено ряд заходів: тренінг для педагогів на тему «Збереження та зміцнення психологічного здоров’я педагога», круглий стіл з елементами диспуту з активом учнівського самоврядування «Стрес та тривога: як вберегти ментальне здоров’я?», проведення динамічних перерв для учнів початкової школи, бесід та виховних годин на тему ментального здоров’я.
Oct 9, 2023

Єдина Україна

У вересні стартував Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий проєкт " Єдина Україна". Ліцей природничих наук залюбки приєднався до участі у ньому. У спортивній діяльності вже були задіяні діти з паралелей 3, 4, 5 та 6 класів. Дякуємо організаторам проєкту "Єдина Україна" за надану методичну допомогу, спортивний інвентар та можливість брати участь у цікавому і корисному спортивному заході!
Oct 6, 2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УРОК ЄДНОСТІ

Сьогодні здобувачі освіти #ЛІЦЕЙ_ПРИРОДНИЧИХ_НАУК взяли участь у Національному проєкті з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з акціонерним товариством «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Діти мали можливість доєднатися до телевізійного Всеукраїнського уроку єдності, який був присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям. Мета заходу, підвищити рівень стійкості українців до пропаганди та вдосконалити навички критичного мислення. Наприкінці телевізійного уроку діти мали можливість пограти в тест-гру просканувавши QR-код на екрані.